Over

Bedankt om langs te komen op blut voor beauty! Nu je zover gekomen bent, wil je misschien wat meer over mij weten. Ik ben Amber, een twintigjarige student uit Antwerpen, België.

profielfotoIk hou me graag bezig met kokerellen en bakken. Om dit te compenseren, besteed ik ook wel wat aandacht aan fitness – heel simpel thuis dan wel – en gezond leven. Ik eet ook al vijf jaar vegetarisch.

Ik ben een enorme muzieklover. Het is mijn droom om festivals te bezoeken over de hele planeet, vooral die coole gigantische in Amerika zoals Coachella. Jammer genoeg zijn dat soort festivals superduur, dus daar moet ik eerst wat voor sparen. Hoe ik aan die centjes ga geraken, weet ik nog niet. Ik studeer momenteel Communicatiemanagement en hoop daarmee later iets in de marketing of media te kunnen uitoefenen. Ik heb ook wel een stiekeme droom om ooit een gezellige koffiebar te openen. Maar we’ll see wat daarvan komt!

Verder ben ik graag bezig met mezelf mooi te maken en te verzorgen. Make-up, skincare, bodycare, haircare, alles wat je je maar kan bedenken. Beauty is een leuke, maar wel een vrij dure hobby. Vandaar ook mijn blognaam: ik ga graag blut voor beauty. Ik volg al een tijdje meerdere bloggers en Youtubers en tegenwoordig koop ik echt geen product meer zonder andere reviews te lezen. Ik voelde de nood om zelf ook mijn mening te delen met de wereld en dat is de reden waarom ik deze blog ben opgestart.

Op mijn blog wil ik het echter niet alleen over beautygerelateerde dingen hebben. Onder andere lekkere recepten, reiservaringen, mijn interieurliefde, fitnesstips, een vleugje fashion en andere lifestyle-inspiraties kan je hier ook verwachten. Ik probeer regelmatig een artikel te plaatsen, maar het hangt er ook vanaf hoe druk ik het heb met school en andere dingen. Volg zeker ook mijn Pinterest en Instagram als je wilt weten wat me zoal bezighoudt.

Aarzel zeker niet om ergens een like of comment achter te laten. Alle feedback wordt zeer geapprecieerd! 🙂

Meer weten? Lees ook mijn 25 Questions Tag.